Нож.IO

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Нож.IO

Нож.IO
Това е масова онлайн екшън игра с ножове. Сражавай се с противниците в играта и спечели колкото се може повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, space за атака. Видео упътване

Класация за Нож.IO
Днес
Всички
Златен медал
Точки 3331
Сребърен медал
Точки 2651
Бронзов медал
Точки 1161
4
Точки 1046
5
Точки 927
6
Точки 787
Точки
Покажи още

Нож.IO

Играй онлайн Нож.IO (Knife.IO) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Нож.IO е онлайн игра с io игри, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Нож.IO на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Нож.IO (Knife.IO) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Нож.IO може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Нож.IO не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Нож.IO е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 253 пъти.

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 26 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
elizabethd
elizabethd спечели 1161 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
dj_flash спечели 1046 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg