БМХ шампиони

регистрация
Игри онлайн Игри с колело

БМХ шампиони

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (6 гласа)

БМХ шампиони

БМХ шампиони
Влез в БМХ състезанието с анимационните герои в тази онлайн игра. Играй с Гъмбол, Малки титани, Ябълко и Луки и много други герои. Спечели състезанията и събирай точки, които можеш да използваш, за да подобряваш своето колело и да отключиш нови герои и декорации. Резултата от всяко ниво се определя в зависимост от позицията и събраните монети, няма да получиш резултат, ако завършиш последен. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 4141
Сребърен медал
Точки 3841
Бронзов медал
Точки 3812
4
Точки 3492
5
Точки 2567
6
Точки 1903
Точки
Покажи още

БМХ шампиони

Играй онлайн БМХ шампиони (BMX Champions) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. БМХ шампиони е онлайн игра с колело, анимационни герои, гъмбол, малки титани, картун нетуърк, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш БМХ шампиони на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта БМХ шампиони (BMX Champions) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта БМХ шампиони може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта БМХ шампиони не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта БМХ шампиони е оценена с оценка 4.8 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Usumacri
Usumacri спечели 1903 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
katja спечели 4141 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Usumacri
Usumacri спечели 1538 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg