Нощни лъчи

регистрация
Игри онлайн Меле игри

Нощни лъчи

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Нощни лъчи

Нощни лъчи
Малките титани трябва да върнат открадната музикална касета в тази онлайн бойна игра. Влез в боя и помогни на героите да вземат касетата от злите ръце на дракона. Можеш да играеш с Робин, Рейвън, Старфайър, Киборг и Бийст бой. Избери своя герой и играй в 6 нива, изпълнени с екшън. Събирай монети в играта и ги използвай за отключване на нови герои и умения. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, Z за скок, X и C за атака. Видео упътване

Златен медал
Точки 6657800
Сребърен медал
Точки 6407500
Бронзов медал
Точки 5222800
4
Точки 2515400
5
Точки 1873900
6
Точки 751600
Точки
Покажи още

Нощни лъчи

Играй онлайн Нощни лъчи (Night Shine) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Нощни лъчи е онлайн игра с меле, малки титани, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Нощни лъчи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Нощни лъчи (Night Shine) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Нощни лъчи може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Нощни лъчи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Нощни лъчи е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 913 пъти.

Последни събития

Taki
Taki гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 дни
Taki
Taki добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 дни
Sarvente
Sarvente спечели 751600 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg