Бягство от долината на планината Макау

регистрация
Игри онлайн Бягство игри

Бягство от долината на планината Макау

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Бягство от долината на планината Макау

Бягство от долината на планината Макау
Ти си в капан в долината в подножието на планината Макау в тази онлайн игра. Наоколо няма никой, когото да попиташ за помощ. Трябва да намериш начин да се справиш сам и да избягаш. Огледай се за полезни улики и предмети, които ще ти помогнат да разрешиш логическите задачи в тази приключенска игра.

- играе се с мишката
Видео упътване

Бягство от долината на планината Макау

Играй онлайн Бягство от долината на планината Макау (Macaw Mountain Valley Escape) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягство от долината на планината Макау е онлайн игра с бягство, бягство от стаята, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Бягство от долината на планината Макау на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягство от долината на планината Макау (Macaw Mountain Valley Escape) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Бягство от долината на планината Макау не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягство от долината на планината Макау е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 790 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
ariel61
ariel61 спечели 7830 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
hybrian
hybrian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg