Зомбитата не могат да скачат

регистрация
Игри онлайн Зомби игри

Зомбитата не могат да скачат

Направи любима
Гласувай: 
 4.7 5 (4 гласа)

Зомбитата не могат да скачат

Зомбитата не могат да скачат
Зомбитата не могат да скачат Много предизвикателства и забавление те очакват в тази защитна игра със зомбита и сандъци. Вземи своето оръжие и инструменти и построй защита, за да спреш атаките на зомбитата. Не позволявай на зомбитата да те свалят - използвай сандъци, експлозиви, бодливи топки, картечници, събирай силни оръжия и използвай твоята ярост. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1435
Бронзов медал
Точки 900
4
Точки 855
5
Точки 705
6
Точки 615
Точки
Покажи още

Зомбитата не могат да скачат

Играй онлайн Зомбитата не могат да скачат (Zombies Can't Jump) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомбитата не могат да скачат е онлайн игра с зомби, подобрения, от категория Екшън.

Можеш да играеш Зомбитата не могат да скачат на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомбитата не могат да скачат (Zombies Can't Jump) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Зомбитата не могат да скачат не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомбитата не могат да скачат е оценена с оценка 4.7 от 5 с 4 гласа и е играна 757 пъти.

Последни събития

Katq
Katq спечели 855 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
veni164
veni164 спечели 400 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
dj_flash спечели 900 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg