Жаба беглец

регистрация
Игри онлайн Игри с жаби

Жаба беглец

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Жаба беглец

Жаба беглец
Влез в ролята на жаба беглец в тази онлайн игра. Покажи своите умения и скачай по камъните и листата, като избягваш водата. Жабата иска да избяга от принцесата, която търси своя принц и целува жабите. Скачай над водата, яж летящите буболечки и изполвай различни умения в играта, за да достигнеш колкото се може по-надалеко в блатото. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 22814
Сребърен медал
Точки 3888
Бронзов медал
Точки 2682
4
Точки 1496
5
Точки 1026
6
Точки 674
Точки
Покажи още

Жаба беглец

Играй онлайн Жаба беглец (Runaway Toad) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Жаба беглец е онлайн игра с жаби, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Жаба беглец на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Жаба беглец (Runaway Toad) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Жаба беглец може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Жаба беглец не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Жаба беглец е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 324 пъти.

Последни събития

Без аватар
katja спечели 22814 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
johnbas66 спечели 3888 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
Kami75rr спечели 436 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg