Зомбитата не могат да скачат 2

регистрация
Игри онлайн Зомби игри

Зомбитата не могат да скачат 2

Направи любима
2
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Зомбитата не могат да скачат 2

Зомбитата не могат да скачат 2
Нови предизвикателства те очакват във втората част на тази защитна игра със зомбита. Вземи своето оръжие и инструменти и построй защита, за да спреш атаките на зомбитата. Не позволявай на зомбитата да те свалят - използвай сандъци, експлозиви, бодливи топки, картечници, събирай силни оръжия и използвай твоята ярост. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 210
Сребърен медал
Точки 180
Бронзов медал
Точки 180
4
Точки 150
5
Точки 120
6
Точки 60
Точки
Покажи още

Зомбитата не могат да скачат 2

Играй онлайн Зомбитата не могат да скачат 2 (Zombies Can't Jump 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомбитата не могат да скачат 2 е онлайн игра с зомби, подобрения, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Зомбитата не могат да скачат 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомбитата не могат да скачат 2 (Zombies Can't Jump 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Зомбитата не могат да скачат 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Зомбитата не могат да скачат 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомбитата не могат да скачат 2 е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 398 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 90 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
katja спечели 180 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Katq
Katq спечели 120 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg