Илюстрации

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Илюстрации

Илюстрации
Намери всички разлики в илюстрациите в тази онлайн логическа игра. Посети различни места по света с картинките в играта. Огледай внимателно картинките и намери всички разлики преди времето да изтече.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 53418
Сребърен медал
Точки 53175
Бронзов медал
Точки 52910
4
Точки 51365
5
Точки 39331
6
Точки 37245
Точки
Покажи още

Илюстрации

Играй онлайн Илюстрации (Illustrations) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Илюстрации е онлайн игра с намери разликите, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Илюстрации на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Илюстрации (Illustrations) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Илюстрации може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Илюстрации не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Илюстрации е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 219 пъти.

Последни събития

ceci60
ceci60 спечели 53418 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Без аватар
Kami75rr спечели 53175 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
ariel61
ariel61 спечели 52910 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg