Илюстрации 2

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Илюстрации 2

Илюстрации 2
Намери всички разлики в илюстрациите във втората част на тази онлайн логическа игра. Посети различни места от света с картинките в играта. Огледай внимателно картинките и намери всички разлики преди времето да изтече.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 53715
Сребърен медал
Точки 53651
Бронзов медал
Точки 53576
4
Точки 53543
5
Точки 50144
6
Точки 41223
Точки
Покажи още

Илюстрации 2

Играй онлайн Илюстрации 2 (Illustrations 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Илюстрации 2 е онлайн игра с намери разликите, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Илюстрации 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Илюстрации 2 (Illustrations 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Илюстрации 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Илюстрации 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Илюстрации 2 е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 273 пъти.

Последни събития

Katq
Katq спечели 36965 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
katja спечели 53715 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
Kami75rr спечели 53651 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg