Алиенанза

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Алиенанза

Алиенанза
Извънземните в тази онлайн игра ще изпитат твоята памет и реакции. Провери колко дълго можеш да следиш лудите извънземни от космоса. Просто избери Yes, ако новото извънземно е същото като предишното, или избери No, ако се отличава. Времето тече и темпото се покачва бързо, така че тази игра ще бъде истинско предизвикателство. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 2260
Бронзов медал
Точки 620
4
Точки 483
5
A19
Точки 415
6
Точки 242
Точки
Покажи още

Алиенанза

Играй онлайн Алиенанза (Alienanza) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Алиенанза е онлайн игра с извънземни, памет, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Алиенанза на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Алиенанза (Alienanza) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Алиенанза може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Алиенанза не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Алиенанза е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 185 пъти.

Последни събития

paralelen
paralelen спечели 1 точки (20 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
OldTop
OldTop добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
OldTop
OldTop спечели 144 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg