Същества търсачи

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Същества търсачи

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Същества търсачи

Същества търсачи
Комбинирай блокчетата по цветове и помогни на малките същества в тази онлайн логическа игра. Помосли внимателно, преди да направиш своя ход, за да не останеш без възможни ходове. Нивото в играта приключва успешно, когато спасиш всички малки същества. Играта не запазва прогреса и нивата започват от начало при повторно отваряне. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 516180
Сребърен медал
Точки 428690
Бронзов медал
Точки 411550
4
Точки 395220
5
Точки 381670
6
Точки 379940
Точки
Покажи още

Същества търсачи

Играй онлайн Същества търсачи (Finders Critters) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Същества търсачи е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Същества търсачи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Същества търсачи (Finders Critters) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Същества търсачи може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Същества търсачи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Същества търсачи е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 272 пъти.

Последни събития

Без аватар
dinko1 спечели 379940 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
login спечели 57060 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
sindi12 спечели 24930 точки (20 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg