Приключенското бягство на заека

регистрация
Игри онлайн Бягство от стаята игри

Приключенското бягство на заека

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Приключенското бягство на заека

Приключенското бягство на заека
Малкият заек е загубил своя приятел в тази онлайн приключенска игра. Помогни на заека да намери своя приятел и да избяга от мистериозната гора. Намери следи и предмети, които ще ти помогнат да разрешиш логическите задачи в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Приключенското бягство на заека

Играй онлайн Приключенското бягство на заека (Adventurous Bunny Escape) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Приключенското бягство на заека е онлайн игра с бягство от стаята, зайци, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Приключенското бягство на заека на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Приключенското бягство на заека (Adventurous Bunny Escape) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Приключенското бягство на заека не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Приключенското бягство на заека е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 225 пъти.

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 5740 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
albybg спечели 100 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
dj_flash спечели 100 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg