Балончета риби

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Балончета риби

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Балончета риби

Балончета риби
Гмурни се в аквариум с риби балончета в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да комбинираш рибите балончета по цветове и да изчистиш аквариума. Изстреляй балончетата и използвай рикошети, за да уцелиш балончетата със същия цвят и да направиш групи от три или повече еднакви. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 28656800
Сребърен медал
Точки 4502610
Бронзов медал
Точки 3865400
4
Точки 787840
5
Точки 654600
6
Точки 434370
Точки
Покажи още

Балончета риби

Играй онлайн Балончета риби (Bubble Fish) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Балончета риби е онлайн игра с балончета, риби, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Балончета риби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Балончета риби (Bubble Fish) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Балончета риби може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Балончета риби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Балончета риби е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 259 пъти.

Последни събития

babaorome
babaorome спечели 7890 точки (25 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
OldTop
OldTop спечели 560710 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Ludmilla
Ludmilla спечели 20980 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg