Стрелец на балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Стрелец на балончета

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.5 5 (2 гласа)

Стрелец на балончета

Стрелец на балончета
Стрелбата на балончета е популярна онлайн логическа игра. Тази игра е много лесна и в същото време предизвикателна. Целта в играта е да се комбинират балончетата по цветове, за да се премахнат от игралното поле. Играта става постепенно по-сложна и изисква майсторски изстрели. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 84595
Сребърен медал
Точки 65685
Бронзов медал
Точки 64680
4
Точки 61815
5
Точки 59340
6
Точки 51270
Точки
Покажи още

Стрелец на балончета

Играй онлайн Стрелец на балончета (Bubble Shooter) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стрелец на балончета е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Стрелец на балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стрелец на балончета (Bubble Shooter) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Стрелец на балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Стрелец на балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стрелец на балончета е оценена с оценка 3.5 от 5 с 2 гласа и е играна 369 пъти.

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 7430 точки (31 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
suzi777
suzi777 спечели 61815 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
suzi777
suzi777 спечели 61815 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg