Улични свободни удари

регистрация
Игри онлайн Свободни удари игри

Улични свободни удари

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.2 5 (9 гласа)

Улични свободни удари

Улични свободни удари
Тази онлайн игра пренася футболните свободни удари на улиците в един модерен град. Ритни топката и победи противниците в стотици нива в тази великолепна 3D игра. Играй на всяко от твоите устройства. Просто ритай топката във вратата и вкарвай голове. Нивата започват лесно и трудността постепенно нараства.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 83
Сребърен медал
Точки 81
Бронзов медал
Точки 73
4
Точки 63
6
Точки 54
7
Точки 44
8
Точки 37
9
Точки 35
9
Точки 35
Точки
Покажи още

Улични свободни удари

qrcode Играй онлайн Улични свободни удари (Street Freekick) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Улични свободни удари е онлайн игра с свободни удари, футбол, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Улични свободни удари на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Улични свободни удари (Street Freekick) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Улични свободни удари може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Улични свободни удари не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Улични свободни удари е оценена с оценка 4.2 от 5 с 9 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
fdsadfasfas спечели 7 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
pedina спечели 19 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
smale
smale добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg