Супер Оливър свят

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Супер Оливър свят

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Супер Оливър свят

Супер Оливър свят Влез в света на Супер Оливер в тази онлайн игра с платформи. Помогни на малкия Оливър да избегне опасностите в един паралелен свят, пълен с капани и опасни врагове. Разруши блокчетата, за да откриеш бонуси, монети и други изненади по пътя.

Използвай стрелките за движение, Х за стрелба. Видео упътване

Супер Оливър свят

Играй онлайн Супер Оливър свят (Super Oliver World) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер Оливър свят е онлайн игра с платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Супер Оливър свят на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер Оливър свят (Super Oliver World) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Супер Оливър свят не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер Оливър свят е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 921 пъти.

Последни събития

Без аватар
trin2006addme гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 11 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg