Змийско меле

регистрация
Игри онлайн Змия игри

Змийско меле

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Змийско меле

Змийско меле
В тази онлайн игра ти ще влезеш в ролята на змия. Твоята задача е да събираш топките и да преминаваш през блокчетата, за да стигнеш колкото се може по-надалеко. Топките ще накарат змията ти да расте, а блокчетата ще намалят размера на змията. Играта ще приключи, когато змията изчезне. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Змийско меле

Играй онлайн Змийско меле (Snake Brawl) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Змийско меле е онлайн игра с змия, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Змийско меле на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Змийско меле (Snake Brawl) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Змийско меле може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Змийско меле не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Змийско меле е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 339 пъти.

Последни събития

elizabethd
elizabethd спечели 148 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
elizabethd
elizabethd спечели 182 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
anni спечели 29 точки (20 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg