Защити замъка

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Защити замъка

Защити замъка
Защити своя замък в тази екшън средновековна игра. Спри войските на злите врагове с помощта на твоите оръжия. Подобрявай своите умения, построй магическа кула и отключи нови магии, които ще ти помогнат в битката. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 190025
Сребърен медал
Точки 42685
Бронзов медал
Точки 33189
4
Точки 8970
5
Точки 1653
6
Точки 1534
Точки
Покажи още

Защити замъка

Играй онлайн Защити замъка (Castle Defense) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Защити замъка е онлайн игра с средновековни, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Защити замъка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Защити замъка (Castle Defense) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Защити замъка може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Защити замъка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Защити замъка е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 203 пъти.

Последни събития

julian
julian спечели 37 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
katja спечели 190025 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
elizabethd
elizabethd спечели 33189 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg