Герой с балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Герой с балончета

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Герой с балончета

Герой с балончета
В тази онлайн логическа игра с балончета можеш да играеш 80 предизвикателни нива. Целта в играта е да съчетаеш балончетата по цвят и да ги изчистиш от игралното поле. Имаш ограничен брой ходове във всяко едно ниво. Играта включва много специални балончета и допълнителни умения, които ще ти помогнат да постигнеш своята цел. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 617600
Сребърен медал
Точки 512640
Бронзов медал
Точки 473800
4
Точки 470000
5
Точки 379540
6
Точки 342660
Точки
Покажи още

Герой с балончета

Играй онлайн Герой с балончета (Bubble Hero) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Герой с балончета е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Герой с балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Герой с балончета (Bubble Hero) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Герой с балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Герой с балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Герой с балончета е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 549 пъти.

Последни събития

Без аватар
luciana спечели 16480 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 12 часа
Без аватар
luciana спечели 78480 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
johnbas66 спечели 48280 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Katq
играта забива на 29 ниво
Отговори Харесва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg