Дървен лък

регистрация
Игри онлайн Игри с лък

Дървен лък

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Дървен лък

Дървен лък
Защити своя замък срещу тъмните сили в тази онлайн екшън средновековна игра. Злите сили ще се опитат да разбият стените на твоя замък. Избери един от трима герои за стрелба с лък в тази изпълнена с екшън игра със стрелба с лък. Спечели точки и ги използвай, за да подобриш своя замък и умения. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Дървен лък

Играй онлайн Дървен лък (Bois d'Arc) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дървен лък е онлайн игра с лък, средновековни, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Дървен лък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дървен лък (Bois d'Arc) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Дървен лък може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Дървен лък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дървен лък е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 340 пъти.

Последни събития

A19
A19 спечели 3 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
OldTop
OldTop спечели 4 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
katja спечели 37 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg