Дървен лък

регистрация
Игри онлайн Игри с лък

Дървен лък

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (4 гласа)

Дървен лък

Дървен лък
Защити своя замък срещу тъмните сили в тази онлайн екшън средновековна игра. Злите сили ще се опитат да разбият стените на твоя замък. Избери един от трима герои за стрелба с лък в тази изпълнена с екшън игра със стрелба с лък. Спечели точки и ги използвай, за да подобриш своя замък и умения. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Дървен лък

qrcode Играй онлайн Дървен лък (Bois d'Arc) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дървен лък е онлайн игра с лък, средновековни, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Дървен лък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дървен лък (Bois d'Arc) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Дървен лък може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дървен лък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дървен лък е оценена с оценка 3.7 от 5 с 4 гласа и е играна 833 пъти.

Последни събития

A19
A19 спечели 3 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
OldTop
OldTop спечели 4 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Без аватар
katja спечели 37 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg