FNF срещу приятелите на дъгата

регистрация
Игри онлайн FNF игри

FNF срещу приятелите на дъгата

Направи любима
Гласувай: 
 3.9 5 (13 гласа)

FNF срещу приятелите на дъгата

FNF срещу приятелите на дъгата Това е мод на играта Friday Night Funkin, в който участват героите от Приятелите на дъгата. Приятелят ще се изправи срещу Блу, Грин и много други, пеейки една единствена песен, наречена „Приятели до края“. Приятелите на дъгата е мини игра на Роблокс, в която играчите трябвало да отидат на екскурзия, но са хванати в капан в лаборатория.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

FNF срещу приятелите на дъгата

Играй онлайн FNF срещу приятелите на дъгата (FNF vs Rainbow Friends) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. FNF срещу приятелите на дъгата е онлайн игра с fnf, музика, от категория Забавни.

Можеш да играеш FNF срещу приятелите на дъгата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта FNF срещу приятелите на дъгата (FNF vs Rainbow Friends) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта FNF срещу приятелите на дъгата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта FNF срещу приятелите на дъгата е оценена с оценка 3.9 от 5 с 13 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
Scarlxrd гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg