Малки битки

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Малки битки

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Малки битки

Малки битки Играй в серия от мини игри с приятел в тази онлайн игра за двама. Победи в игра на футбол, тенис, игра с хеликоптери, скачане и много други предизвикателства.

Използвай А и L за игра. Видео упътване

Малки битки

Играй онлайн Малки битки (Minibattles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Малки битки е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Малки битки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Малки битки (Minibattles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Малки битки може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Малки битки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Малки битки е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 241 пъти.

Последни събития

temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg