Зимни приключения

регистрация
Игри онлайн Събиране игри

Зимни приключения

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Зимни приключения

Зимни приключения
Впусни се във вълнуващи зимни приключения с малкия герой в тази забавна онлайн игра. Събирай падащите звезди, за да помогнеш на героя да окраси коледната елха, и се пази от падащите снежни топки. Опитай се да поддържаш своята температура и да не замръзнеш в студените зимни дни. Използвай събраните звезди за закупуване на различни декорации за коледната елха. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Зимни приключения

Играй онлайн Зимни приключения (Winter Adventures) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зимни приключения е онлайн игра с събиране, зимни, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Зимни приключения на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зимни приключения (Winter Adventures) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Зимни приключения може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Зимни приключения не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зимни приключения е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 325 пъти.

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 14 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
albybg спечели 15 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
veni164
veni164 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg