Надпревара за боклуци

регистрация
Игри онлайн Парк шоу игри

Надпревара за боклуци

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.7 5 (4 гласа)

Надпревара за боклуци

Надпревара за боклуци
Ригби и Мордекай искат да почистят парка в тази онлайн игра. Избери един от героите, с които да играеш, и се втурни да събераш боклука. Бъдеи внимателен, защото на полето ще има опасни врагове и препятствия. Играта има 10 уникални нива, след това започват да се повтарят. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1160
Сребърен медал
Точки 830
Бронзов медал
Точки 740
4
Точки 560
5
Точки 550
6
Точки 510
Точки
Покажи още

Надпревара за боклуци

Играй онлайн Надпревара за боклуци (Trash and Dash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара за боклуци е онлайн игра с парк шоу, чистене, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Надпревара за боклуци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара за боклуци (Trash and Dash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара за боклуци може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Надпревара за боклуци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара за боклуци е оценена с оценка 4.7 от 5 с 4 гласа и е играна 360 пъти.

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 250 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
veni164
veni164 спечели 200 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Katq
Katq спечели 550 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg