Призрачни три върха

регистрация
Игри онлайн Хелоуин игри

Призрачни три върха

Направи любима
7
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Призрачни три върха

Призрачни три върха
Това е онлайн пасианс с три върха и Хелоуин тематика. Твоята цел в играта е да събереш всички карти в последователност и да се опиташ да преминеш всички 100 нива. Използвай жокери и други бонус карти, за да си помогнеш да събереш всички карти. Можеш да получиш бонус картите, като щракнеш върху призраците и други Хелоуин герои. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 67317
Сребърен медал
Точки 64552
Бронзов медал
Точки 58708
4
Точки 58628
5
Точки 58625
6
Точки 58583
Точки
Покажи още

Награди

Призрачни три върха

Играй онлайн Призрачни три върха (Spooky TriPeaks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Призрачни три върха е онлайн игра с хелоуин, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Призрачни три върха на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Призрачни три върха (Spooky TriPeaks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Призрачни три върха може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Призрачни три върха не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Призрачни три върха е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 692 пъти.

Последни събития

GaRoNi
GaRoNi спечели 58062 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 9 часа
margoto_777
margoto_777 спечели 58708 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 10 часа
Без аватар
svetlina спечели 33492 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg