Магическа мистерия с руни

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Магическа мистерия с руни

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Магическа мистерия с руни

Магическа мистерия с руни
Мейбъл и Дипър са на лов за магически руни в тази онлайн игра. Избери предизвикателство със скачане или падане и започни играта с един от героите на Дисни. Събирай руните по пътя, за да получиш допълнителни точки и се опитай да стигнещ възможно най-далеч. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 10804
Сребърен медал
Точки 8808
Бронзов медал
Точки 3170
4
Точки 2309
5
Точки 1844
6
Точки 1656
Точки
Покажи още

Магическа мистерия с руни

Играй онлайн Магическа мистерия с руни (Magic Rune Mystery) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Магическа мистерия с руни е онлайн игра с гравити фолс, скачане, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Магическа мистерия с руни на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Магическа мистерия с руни (Magic Rune Mystery) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Магическа мистерия с руни не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Магическа мистерия с руни е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 442 пъти.

Последни събития

Без аватар
albybg спечели 46 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
veni164
veni164 спечели 760 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
andyw спечели 68 точки (18 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg