Маджонг съревнование

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг съревнование

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Маджонг съревнование

Маджонг съревнование
Маджонг съревнование Тази невероятна игра на маджонг с китайски плочки се превръща в дуел в тази онлайн игра. Тук можеш да покажеш уменията си и да се състезаваш с играчи от цял свят. Излез на арената и се приготви да играеш с най-добрите опоненти в тази маджонг версия на играта за двама. Свържи плочките възможно най-бързо, за да спечелиш играта. Предизвикай и победеи приятелите си, като намериш първо съответстващите символи за бамбук, дракони, цифри и други елементи. Можеш да поканиш приятел в игра за двама онлайн, като му изпратиш линка от играта, който ще намериш в съответния режим за игра.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Маджонг съревнование

Играй онлайн Маджонг съревнование (Mahjong Duels) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг съревнование е онлайн игра с маджонг, в мрежа, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг съревнование на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг съревнование (Mahjong Duels) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Маджонг съревнование може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Маджонг съревнование не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг съревнование е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 586 пъти.

Последни събития

julian
julian добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
PLamenna
PLamenna гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg