Алфа оръжия

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Алфа оръжия

Алфа оръжия
Това е бърза онлайн игра със стрелба. Започвате играта с Макс и неговия пистолет. Можете да спечелите кредити и да отключите нови герои и нови оръжия, които повишават вашите статистики. Нивата в играта бързо стават по-трудни и са истинско предизвикателство за вашите нерви и точност. Ще трябва да измислите стратегия и да сте бързи на спусъка. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, А за скок, S за стрелба. Видео упътване

Алфа оръжия

Играй онлайн Алфа оръжия (Alpha Guns) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Алфа оръжия е онлайн игра с стрелба, платформи, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Алфа оръжия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Алфа оръжия (Alpha Guns) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Алфа оръжия може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Алфа оръжия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Алфа оръжия е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 318 пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash спечели 3280 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 137 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Katq
Katq спечели 177 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg