Скачай с Джъстин

регистрация
Игри онлайн Скачане игри

Скачай с Джъстин

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Скачай с Джъстин

Скачай с Джъстин
Това е игра за скачане с малък бобър на име Джъстин. Изстреляйте лудия изобретател, бобъра Джъстин, на лудо пътешествие със скокове. По пътя си опитайте да грабнете монети и да съберете неговите шантави изобретения, като магнетизъм, ракети и хелий, за да го накарате да скочи още по-високо, но внимавайте за препятствията и злите изобретения на Джъстин, тъй като те ще го сринат обратно на земята с удар. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 11213
Сребърен медал
Точки 5074
Бронзов медал
Точки 5049
4
Точки 4506
5
Точки 3574
6
Точки 2995
Точки
Покажи още

Скачай с Джъстин

Играй онлайн Скачай с Джъстин (Jump with Justin) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скачай с Джъстин е онлайн игра с скачане, разстояние, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скачай с Джъстин на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скачай с Джъстин (Jump with Justin) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скачай с Джъстин може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Скачай с Джъстин не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скачай с Джъстин е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 228 пъти.

Последни събития

margoto_777
margoto_777 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 ден
margoto_777
margoto_777 спечели 924 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Nnochnn
Nnochnn спечели 1457 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg