Каубои против марсианци

регистрация
Игри онлайн Игри с каубои

Каубои против марсианци

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Каубои против марсианци

Каубои против марсианци
Животът на този шериф в Дивия запад стана много опасен с марсианското нашествие. Трябва да защитиш планетата Земя от малките зелени нашественици. Нагласи каубойската си шапка и дръпни спусъка, за да стреляш с рикоширащи куршуми. Унищожи ледени блокове и използвай експлозиви и други полезни предмети, за да елиминираш всички зли нашественици от Марс с възможно най-малко изстрели. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Каубои против марсианци

Играй онлайн Каубои против марсианци (Cowboy vs Martians) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Каубои против марсианци е онлайн игра с каубой, извънземни, рикошет, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Каубои против марсианци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Каубои против марсианци (Cowboy vs Martians) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Каубои против марсианци може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Каубои против марсианци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Каубои против марсианци е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 209 пъти.

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 120 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 7 часа
Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 40 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg