Каубои против марсианци

регистрация
Игри онлайн Игри с каубои

Каубои против марсианци

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Каубои против марсианци

Каубои против марсианци
Животът на този шериф в Дивия запад стана много опасен с марсианското нашествие. Трябва да защитиш планетата Земя от малките зелени нашественици. Нагласи каубойската си шапка и дръпни спусъка, за да стреляш с рикоширащи куршуми. Унищожи ледени блокове и използвай експлозиви и други полезни предмети, за да елиминираш всички зли нашественици от Марс с възможно най-малко изстрели. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Каубои против марсианци

qrcode Играй онлайн Каубои против марсианци (Cowboy vs Martians) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Каубои против марсианци е онлайн игра с каубой, извънземни, рикошет, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Каубои против марсианци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Каубои против марсианци (Cowboy vs Martians) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Каубои против марсианци може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Каубои против марсианци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Каубои против марсианци е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 579 пъти.

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 спечели 3 точки (14 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
taca68 спечели 39 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
veni164
veni164 спечели 120 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg