Смърфовете Надпревара със скейтборд

регистрация
Игри онлайн Смърфове игри

Смърфовете Надпревара със скейтборд

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Смърфовете Надпревара със скейтборд

Смърфовете Надпревара със скейтборд Това е вълнуваща игра със скейтборд с малките сини смърфове. Събирай горски плодове, докато избягваш трупите, камъните и колите. Избягвай пъновете и други препятствия. Прескачай вратите в тази 3D игра със смърфовете и скачай върху вагоните и релсите, за да изпълняваш различни трикове. Събирай ягоди и ги използвай, за да отключиш нови скейтбордове. Можеш да търсиш специални икони, за да отключиш други герои, като червената шапка на татко Смърф, моливите на Хенди или татуировката сърце на Хефти Смърф. Намери вълшебния портал, за да преминеш към следващото ниво на тази онлайн игра със смърфове.

- движение
Видео упътване

Смърфовете Надпревара със скейтборд

qrcode Играй онлайн Смърфовете Надпревара със скейтборд (The Smurfs Skate Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Смърфовете Надпревара със скейтборд е онлайн игра с смърфове, скейтборд, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Смърфовете Надпревара със скейтборд на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Смърфовете Надпревара със скейтборд (The Smurfs Skate Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Смърфовете Надпревара със скейтборд може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Смърфовете Надпревара със скейтборд не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Смърфовете Надпревара със скейтборд е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
mamadou123 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца
jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg