Герои в атака Тотална война

регистрация
Игри онлайн Средновековни игри

Герои в атака Тотална война

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Герои в атака Тотална война

Герои в атака Тотална война Заплахата отново е надвиснала над кралството в тази нова игра с героите в атака. Армията на Тъмния лорд се е появила на границите, което означава, че войната ще бъде наистина тотална. Ще има орки, гоблини, магьосници и други зли духове, които ще се опитат да те спрат. Избери любимия си герой. Изследвай и подобрявай своите предмети: ножове, мечове, лък и стрели. Сблъскай бандата си от герои с армията от зомбита, мошеници, орки, пирати и убийци.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Герои в атака Тотална война

Играй онлайн Герои в атака Тотална война (Raid Heroes Total War) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Герои в атака Тотална война е онлайн игра с средновековни, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Герои в атака Тотална война на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Герои в атака Тотална война (Raid Heroes Total War) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Герои в атака Тотална война може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Герои в атака Тотална война не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Герои в атака Тотална война е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 118 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg