Захарен взрив

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Захарен взрив

Направи любима
5
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Захарен взрив

Захарен взрив
Създаване на сладки комбинации от взривове в тази онлайн игра с комбиниране. Опитай се да направиш връзки между едноцветни бонбони, за да създадеш взривове и да събереш сладките бонбони. Трябва да размениш два съседни бонбона, за да направиш низ от три или повече от един и същи тип. След това премахваш съвпадащите бонбони и бонбоните се плъзгат надолу, за да запълнят липсващите пространства. Колкото по-голям е взривът, който създаваш, толкова повече бонбони печелиш. Събери необходимите бонбони и изпълни целите на всяко ниво, за да напреднеш в 400 нива от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1714910
Сребърен медал
Точки 1631790
Бронзов медал
Точки 1506940
4
Точки 1495250
5
Точки 1458080
6
Точки 1375660
Точки
Покажи още

Захарен взрив

Играй онлайн Захарен взрив (Sugar Blast) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Захарен взрив е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Захарен взрив на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Захарен взрив (Sugar Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Захарен взрив може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Захарен взрив не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Захарен взрив е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 619 пъти.

Последни събития

Без аватар
albybg спечели 216760 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 5 часа
marc06
marc06 спечели 1458080 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
rikondo
rikondo спечели 62600 точки (24 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg