Захарен взрив

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Захарен взрив

Направи любима
7
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Захарен взрив

Захарен взрив
Създаване на сладки комбинации от взривове в тази онлайн игра с комбиниране. Опитай се да направиш връзки между едноцветни бонбони, за да създадеш взривове и да събереш сладките бонбони. Трябва да размениш два съседни бонбона, за да направиш низ от три или повече от един и същи тип. След това премахваш съвпадащите бонбони и бонбоните се плъзгат надолу, за да запълнят липсващите пространства. Колкото по-голям е взривът, който създаваш, толкова повече бонбони печелиш. Събери необходимите бонбони и изпълни целите на всяко ниво, за да напреднеш в 400 нива от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1714910
Сребърен медал
Точки 1631790
Бронзов медал
Точки 1552580
4
Точки 1506940
5
Точки 1495250
6
Точки 1458080
Точки
Покажи още

Захарен взрив

qrcode Играй онлайн Захарен взрив (Sugar Blast) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Захарен взрив е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Захарен взрив на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Захарен взрив (Sugar Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Захарен взрив може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Захарен взрив не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Захарен взрив е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 805 пъти.

Последни събития

Без аватар
K_D спечели 95630 точки (26 място)
Харесва миТочки преди 4 месеца
radost0173
radost0173 спечели Дъгова близалка
Харесва миПредмети преди 5 месеца
radost0173
radost0173 спечели 384480 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg