Фермата на мечтите

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Фермата на мечтите

Направи любима
4
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Фермата на мечтите

Фермата на мечтите
Това е логическа онлайн игра с комбиниране, където можеш също да украсиш твоята ферма. Комбинирай земеделските продукти в редове или колони, като размениш местата им. Премахни всички тъмни покрития на полето, за да завършиш нивото. Събирай монети и ги използвай, за да купиш различни животни и други предмети за твоята ферма. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 101420
Сребърен медал
Точки 95630
Бронзов медал
Точки 80065
4
Точки 75080
5
Точки 69170
6
Точки 66940
Точки
Покажи още

Фермата на мечтите

Играй онлайн Фермата на мечтите (Farm of Dreams) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Фермата на мечтите е онлайн игра с комбиниране, ферма, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Фермата на мечтите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Фермата на мечтите (Farm of Dreams) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Фермата на мечтите може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Фермата на мечтите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Фермата на мечтите е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 720 пъти.

Последни събития

Ludmilla
Ludmilla спечели 2490 точки (28 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Marria спечели Сребърна монета
Харесва миПредмети преди 1 седмица
Без аватар
andyw добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg