Скрити предмети Предизвикателство за мозъка

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Скрити предмети Предизвикателство за мозъка

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (9 гласа)

Скрити предмети Предизвикателство за мозъка

Скрити предмети Предизвикателство за мозъка Зпочни своя лов за скрити предмети в тази предизвикателна онлайн логическа игра. Това е приключенска логическа игра, в която трябва да намериш скрити предмети. Приготви се за едно вълнуващо пътуване. Във всяко ниво трябва да намериш липсващите предмети и да изпълниш логическата задача. Всяко едно ниво се развива на ново местоположение - мистериозна къща, ранчо, изоставен камион, хотел и много други.

- играе се с мишката
Видео упътване

Скрити предмети Предизвикателство за мозъка

qrcode Играй онлайн Скрити предмети Предизвикателство за мозъка (Hidden Objects Brain Teaser) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скрити предмети Предизвикателство за мозъка е онлайн игра с скрити предмети, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Скрити предмети Предизвикателство за мозъка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скрити предмети Предизвикателство за мозъка (Hidden Objects Brain Teaser) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Скрити предмети Предизвикателство за мозъка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Скрити предмети Предизвикателство за мозъка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скрити предмети Предизвикателство за мозъка е оценена с оценка 5 от 5 с 9 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
vessives добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 месеца
Без аватар
cv999 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg