Пом пом

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Пом пом

Пом пом
Събирай сладките плодове в тази онлайн забавна игра. Плодовете ще подскачат в небето, а ти трябва да ги събереш и да направи колкото се може повече сок. Събирай плодовете и запълни необходимото количество сок преди времето да изтече, за да получиш допълнително секунди. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 760805
Сребърен медал
Точки 695470
Бронзов медал
Точки 471720
4
Точки 269970
5
Точки 116880
6
Точки 110285
Точки
Покажи още

Пом пом

Играй онлайн Пом пом (Pomme Pomme) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пом пом е онлайн игра с плодове, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пом пом на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пом пом (Pomme Pomme) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пом пом може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Пом пом не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пом пом е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 143 пъти.

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 12215 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
veni164
veni164 спечели 84670 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
GaRoNi
GaRoNi спечели 42365 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg