Шегите на Туити

регистрация
Игри онлайн Шантави рисунки игри

Шегите на Туити

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (4 гласа)

Шегите на Туити

Шегите на Туити Туити ще прави забавни шеги с котката Силвестър в тази онлайн игра. Играй с малката птичка, поправи тръбите и задействай водния поток, за да напръскаш Силвестър с вода. Събери тайните предмети във всяко ниво, за да получиш бонус кексче в края на играта.

Използвай стрелките за движение, space за действие. Видео упътване

Шегите на Туити

Играй онлайн Шегите на Туити (Tweety's Pipe Pranks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Шегите на Туити е онлайн игра с шантави рисунки, туити, платформи, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Шегите на Туити на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Шегите на Туити (Tweety's Pipe Pranks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Шегите на Туити може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Шегите на Туити не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Шегите на Туити е оценена с оценка 3.7 от 5 с 4 гласа и е играна 361 пъти.

Последни събития

dan
dan гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 3 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg