Нинджа подскоци

регистрация
Игри онлайн Нинджа игри

Нинджа подскоци

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Нинджа подскоци

Нинджа подскоци
Покажи бързите си рефлекси в тази проста и пристрастяваща онлайн нинджа игра. Накарай нинджата да скочи, събирай монети и ги използвай, за да отключиш нови нинджи и различни режими на игра. Опитай се да стигнеш колкото можете по-надалеко. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Нинджа подскоци

Играй онлайн Нинджа подскоци (Ninja Jump) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Нинджа подскоци е онлайн игра с нинджа, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Нинджа подскоци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Нинджа подскоци (Ninja Jump) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Нинджа подскоци може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Нинджа подскоци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Нинджа подскоци е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 165 пъти.

Последни събития

elizabethd
elizabethd спечели 13 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
jordi
jordi спечели 15 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
jordi
jordi гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg