Алчен заек

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (5 гласа)

Алчен заек

Алчен заек
Скачай с алчния заек в тази онлайн игра. Заекът обича зеленчуци и се нуждае от твоята помощ, за да засити глада си. Скачай и се опитай да събереш всички зеленчуци и звезди във всяко ниво. Избягвай препятствията и стигни до изхода в играта, за да продължиш напред. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 351820
Сребърен медал
Точки 344020
Бронзов медал
Точки 250030
4
Точки 238150
5
Точки 205040
6
Точки 177110
Точки
Покажи още

Алчен заек

Играй онлайн Алчен заек (Greedy Rabbit) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Алчен заек е онлайн игра с зайци, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Алчен заек на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Алчен заек (Greedy Rabbit) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Алчен заек може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Алчен заек не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Алчен заек е оценена с оценка 5 от 5 с 5 гласа и е играна 261 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 344020 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
dj_flash спечели 351820 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg