Майстор Моли надпревара в тунела

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Майстор Моли надпревара в тунела

Направи любима
4
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Майстор Моли надпревара в тунела

Майстор Моли надпревара в тунела
Грабни волана и карай кола в тунелите с къртицата Моли в тази онлайн игра. Има легенда, която разказва, че мистичен наръчник очаква избрана къртица, за да внесе мир между хората и къртиците. Събирай предметите и избягвайте ямите, за да достигнеш възможно най-добрия резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Майстор Моли надпревара в тунела

qrcode Играй онлайн Майстор Моли надпревара в тунела (Master Moley Tunnel Dash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Майстор Моли надпревара в тунела е онлайн игра с коли, анимационни герои, платформи, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Майстор Моли надпревара в тунела на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майстор Моли надпревара в тунела (Master Moley Tunnel Dash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Майстор Моли надпревара в тунела може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Майстор Моли надпревара в тунела не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Майстор Моли надпревара в тунела е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 742 пъти.

Последни събития

taca68
taca68 спечели 68 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Без аватар
johnbas66 спечели 95 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
PLamenna
PLamenna спечели 26 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg