Майстор Моли надпревара в тунела

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Майстор Моли надпревара в тунела

Направи любима
4
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Майстор Моли надпревара в тунела

Майстор Моли надпревара в тунела
Грабни волана и карай кола в тунелите с къртицата Моли в тази онлайн игра. Има легенда, която разказва, че мистичен наръчник очаква избрана къртица, за да внесе мир между хората и къртиците. Събирай предметите и избягвайте ямите, за да достигнеш възможно най-добрия резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Майстор Моли надпревара в тунела

qrcode Играй онлайн Майстор Моли надпревара в тунела (Master Moley Tunnel Dash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Майстор Моли надпревара в тунела е онлайн игра с коли, анимационни герои, платформи, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Майстор Моли надпревара в тунела на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майстор Моли надпревара в тунела (Master Moley Tunnel Dash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Майстор Моли надпревара в тунела може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Майстор Моли надпревара в тунела не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Майстор Моли надпревара в тунела е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 546 пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 68 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
johnbas66 спечели 95 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
PLamenna
PLamenna спечели 26 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg