Блок войн

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (4 гласа)

Блок войн

Блок войн
Това е вълнуваща и предизвикателна пъзел битка. Тук ще влезеш в ролята на безстрашен войн, който ще се изправи срещу безброй врагове. Свържи три или повече блокчета в една линия, за да извършиш действие. Всяко успешно съвпадение ще ти даде точки опит, а извършеното действие зависи от самите блокове. Колкото повече блокове свържеш, толкова повече опит получаваш и толкова по-силно е действието. Имаш нужда от опит, за да повишиш ниво и да станеш по-силен. Извършвай действия бързо, за да нулираш лентата за атака на врага. Можеш също да използваш уменията, показани в долната част. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 650
Бронзов медал
Точки 576
Бронзов медал
Точки 576
4
Точки 484
5
Точки 400
6
Точки 225
7
Точки 182
8
Точки 156
9
Точки 132
Точки
Покажи още

Блок войн

qrcode Играй онлайн Блок войн (Blocky Warrior) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блок войн е онлайн игра с битка с комбиниране, комбиниране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Блок войн на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блок войн (Blocky Warrior) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Блок войн може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Блок войн не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блок войн е оценена с оценка 4.5 от 5 с 4 гласа и е играна 554 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 576 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Без аватар
katja спечели 42 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
radost0173
radost0173 спечели 182 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg