Туп туп забивка

регистрация
Игри онлайн Баскетбол игри

Туп туп забивка

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Туп туп забивка

Туп туп забивка
Играй с топката и я накарай да подскача, за да отбележиш кош в тази онлайн баскетболна игра. Опитай се да вкараш кош колкото се може повече пъти. Избягвай таблото, докосването му ще счупи броя от последователни коша. След като отбележиш няколко последователни коша, без да докосваш таблото, топката започва да гори и получаваш повече точки с всяко забиване. Имай впредвид, че играта ще става все по-трудна с всяка отбелязана точка. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Туп туп забивка

qrcode Играй онлайн Туп туп забивка (Tap Tap Dunk) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Туп туп забивка е онлайн игра с баскетбол, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Туп туп забивка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Туп туп забивка (Tap Tap Dunk) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Туп туп забивка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Туп туп забивка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Туп туп забивка е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 263 пъти.

Последни събития

Без аватар
diani2008 спечели 24 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
margoto_777
margoto_777 спечели 165 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
rozaly_y спечели 173 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg