Туп туп забивка

регистрация
Игри онлайн Баскетбол игри

Туп туп забивка

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Туп туп забивка

Туп туп забивка
Играй с топката и я накарай да подскача, за да отбележиш кош в тази онлайн баскетболна игра. Опитай се да вкараш кош колкото се може повече пъти. Избягвай таблото, докосването му ще счупи броя от последователни коша. След като отбележиш няколко последователни коша, без да докосваш таблото, топката започва да гори и получаваш повече точки с всяко забиване. Имай впредвид, че играта ще става все по-трудна с всяка отбелязана точка. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 382
Бронзов медал
Точки 226
4
A19
Точки 223
5
Точки 205
6
Точки 173
7
Точки 167
8
Точки 165
9
Точки 111
10
Точки 79
Точки
Покажи още

Туп туп забивка

qrcode Играй онлайн Туп туп забивка (Tap Tap Dunk) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Туп туп забивка е онлайн игра с баскетбол, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Туп туп забивка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Туп туп забивка (Tap Tap Dunk) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Туп туп забивка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Туп туп забивка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Туп туп забивка е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 746 пъти.

Последни събития

langerik
langerik спечели 79 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
BooLove
BooLove спечели 49 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
BooLove
BooLove добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg