Зомби мисия 10 Повече щети

регистрация
Игри онлайн Зомби мисия игри

Зомби мисия 10 Повече щети

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Зомби мисия 10 Повече щети

Зомби мисия 10 Повече щети Двамата герои продължават зомби мисията в продължението на тази десета част от серията игри. Тук ще се сблъскате с още по-предизвикателни зомбита, капани и проблеи за разрешаване. Зомбитата са инфектирали различни зони и вие трябва да спасите пленниците и дисковете с ценни данни, с които човечеството може да оцелее. Можете да използваш различни оръжия, за да спреш противниците. Вашата задача е да си съдействате с вашите приятели и да решите заедно логическите загадки и да елиминирате противниците.

  Играч 1
- движение
L
- стрелба
U
- смяна на оръжие
  Играч 2
W
A
S
D
- движение
F
- стрелба
Q
Видео упътване

Зомби мисия 10 Повече щети

Играй онлайн Зомби мисия 10 Повече щети (Zombie Mission 10 More Mayhem) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби мисия 10 Повече щети е онлайн игра с зомби мисия, съдействие, зомби, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зомби мисия 10 Повече щети на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби мисия 10 Повече щети (Zombie Mission 10 More Mayhem) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зомби мисия 10 Повече щети не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби мисия 10 Повече щети е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
ramonmijares75 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg