Зомби мисия 12

регистрация
Игри онлайн Зомби мисия игри

Зомби мисия 12

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Зомби мисия 12

Зомби мисия 12
Зомби мисия 12 Двамата герои продължават зомби мисията в тази дванадесета част от серията игри със зомбита. Тук ще се сблъскате с още по-предизвикателни зомбита, капани и проблеи за разрешаване в дивия запад. Зомбитата са инфектирали различни зони и вие трябва да спасите пленниците и дисковете с ценни данни, с които човечеството може да оцелее. Можете да използваш различни оръжия, за да спреш противниците. Вашата задача е да си съдействате с вашите приятели и да решите заедно логическите загадки и да елиминирате противниците.

Играч 1 използва стрелките за управление и L за стрелба. Играч 2 използва W, A, S, D за движение и C за стрелба. Видео упътване

Зомби мисия 12

Играй онлайн Зомби мисия 12 (Zombie Mission 12) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби мисия 12 е онлайн игра с зомби мисия, съдействие, зомби, платформи, дивия запад, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зомби мисия 12 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби мисия 12 (Zombie Mission 12) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зомби мисия 12 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби мисия 12 е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg