СпонджБоб ти си уволнен

регистрация
Игри онлайн СпонджБоб игри

СпонджБоб ти си уволнен

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.3 5 (23 гласа)

СпонджБоб ти си уволнен

СпонджБоб ти си уволнен
Играй със СпонджБоб и му помогни в работата му като готвач в тази онлайн игра със симулация на работа. СпонджБоб има големи проблеми да обслужва клиентите в ресторанта за бързо хранене за бургери. Помогни на нимационния герой да обслужи всички клиенти навреме и да спаси работата си. Ако СпонджБоб се провали, той има възможността да си намери нова работа и да прави пица, тако или хот-дог. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 69750
Сребърен медал
Точки 43200
Бронзов медал
Точки 14220
4
Точки 12660
5
Точки 7950
6
Точки 6890
7
Точки 6760
8
Точки 6380
9
Точки 5550
10
Точки 3800
Точки
Покажи още

СпонджБоб ти си уволнен

qrcode Играй онлайн СпонджБоб ти си уволнен (SpongeBob You are Fired) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. СпонджБоб ти си уволнен е онлайн игра с спонджбоб, готвене, симулация на работа, анимационни герои, никелодеон, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш СпонджБоб ти си уволнен на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта СпонджБоб ти си уволнен (SpongeBob You are Fired) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта СпонджБоб ти си уволнен може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта СпонджБоб ти си уволнен не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта СпонджБоб ти си уволнен е оценена с оценка 4.3 от 5 с 23 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

Без аватар
Alexandre добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Kamilabdul9
Kamilabdul9 спечели 2360 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Kamilabdul9
Kamilabdul9 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg