Коледен свят на снежни топки

регистрация
Игри онлайн Зимни игри

Коледен свят на снежни топки

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Коледен свят на снежни топки

Коледен свят на снежни топки Влез в свeта на снежните топки в тази вълнуваща игра с коледна тематика. Твоята цел в играта е да помогнеш на котето Снежко да премине през 20 предизвикателни нива. Прескачай препятствия, хващай мишки и птици и събирай ключове, за да завършиш всички нива в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Коледен свят на снежни топки

qrcode Играй онлайн Коледен свят на снежни топки (Snowball Christmas World) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Коледен свят на снежни топки е онлайн игра с зимни, платформи, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Коледен свят на снежни топки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Коледен свят на снежни топки (Snowball Christmas World) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Коледен свят на снежни топки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Коледен свят на снежни топки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Коледен свят на снежни топки е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 412 пъти.

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg