Избягай от снежното езеро

регистрация
Игри онлайн Бягство от стаята игри

Избягай от снежното езеро

Направи любима
Гласувай: 
 3.5 5 (2 гласа)

Избягай от снежното езеро

Избягай от снежното езеро
Изгубил си се по време на пътуването си до снежното езеро в тази онлайн приключенска игра. Твоята задача в играта е да намериш пътя обратно. Става късно и студено, така че по-добре да побързаш. Намери улики и предмети, които ще ти помогнат да разрешиш всички логически задачи в играта, за да можеш да избягаш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 7250
Сребърен медал
Точки 5965
Бронзов медал
Точки 5090
4
Точки 370
5
Точки 100
5
Точки 100
5
Точки 100
Точки

Избягай от снежното езеро

Играй онлайн Избягай от снежното езеро (Escape from Snow Lake) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Избягай от снежното езеро е онлайн игра с бягство от стаята, зимни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Избягай от снежното езеро на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Избягай от снежното езеро (Escape from Snow Lake) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Избягай от снежното езеро не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Избягай от снежното езеро е оценена с оценка 3.5 от 5 с 2 гласа и е играна 675 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 100 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
ariel61
ariel61 спечели 7250 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Без аватар
Kami75rr спечели 5965 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg