Изтрий една част

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Изтрий една част

Изтрий една част Това е забавна онлайн игра с много логически задачи с рисунки. Твоята задача е да изтриеш една част от картинката, за да разрешиш проблема във всяко едно ниво от играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Изтрий една част

qrcode Играй онлайн Изтрий една част (Erase One Part) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изтрий една част е онлайн игра с загадки с рисуване, посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Изтрий една част на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изтрий една част (Erase One Part) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Изтрий една част може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изтрий една част не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изтрий една част е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 340 пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 9 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg