Изтрий един елемент

регистрация
Игри онлайн загадки с рисуване игри

Изтрий един елемент

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.8 5 (8 гласа)

Изтрий един елемент

Изтрий един елемент Това е забавна онлайн игра с логически задачи с рисуване и триене. Твоята задача е да изтриеш една част от картинката, за да разрешиш проблема във всяко едно ниво от играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Изтрий един елемент

qrcode Играй онлайн Изтрий един елемент (Erase One Element) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изтрий един елемент е онлайн игра с загадки с рисуване, посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Изтрий един елемент на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изтрий един елемент (Erase One Element) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Изтрий един елемент може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изтрий един елемент не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изтрий един елемент е оценена с оценка 3.8 от 5 с 8 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
ef55 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg