Изтрий един елемент

регистрация
Игри онлайн загадки с рисуване игри

Изтрий един елемент

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (7 гласа)

Изтрий един елемент

Изтрий един елемент Това е забавна онлайн игра с логически задачи с рисуване и триене. Твоята задача е да изтриеш една част от картинката, за да разрешиш проблема във всяко едно ниво от играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Изтрий един елемент

qrcode Играй онлайн Изтрий един елемент (Erase One Element) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изтрий един елемент е онлайн игра с загадки с рисуване, посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Изтрий един елемент на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изтрий един елемент (Erase One Element) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Изтрий един елемент може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изтрий един елемент не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изтрий един елемент е оценена с оценка 3.7 от 5 с 7 гласа и е играна 530 пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 9 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg