Футбол с главички 2023

регистрация
Игри онлайн Футбол игри

Футбол с главички 2023

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (14 гласа)

Футбол с главички 2023

Футбол с главички 2023 Това е онлайн футболна игра, в която можеш да играеш един срещу един. Можещ да играете срещу компютъра или с приятел на същия компютър в режим за двама играчи. Избери любимия си играч и играй в тази бърза футболна игра. Ти отговаряш както за атаката, така и за защитата. Можеш също да се запишеш в турнири, ако търсиш предизвикателство. Давай напред и тренирай, докато не докажеш, че притежаваш всичко необходимо, за да спечелиш турнира. Скачай, ритай и вкарай повече голове, за да спечелиш играта.

Използвайте стрелките за движение, X, Z за ритане. В игра за двама Играч 1 използва стрелките за движение и 1, 2 за ритане, Играч 2 използва W, A, S, D за движение, N, M за ритане. Видео упътване

Футбол с главички 2023

qrcode Играй онлайн Футбол с главички 2023 (Head Soccer 2023) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Футбол с главички 2023 е онлайн игра с футбол, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Футбол с главички 2023 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Футбол с главички 2023 (Head Soccer 2023) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Футбол с главички 2023 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Футбол с главички 2023 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Футбол с главички 2023 е оценена с оценка 4.3 от 5 с 14 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

jordi
jordi добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg